Pančevo

Serbia, Južnobanatski okrug, Pančevo

Description

Otkrijte vrhunsku ponudu stanova u našoj novogradnji smeštenoj u samom srcu Pančeva, na ulasku u predivnu narodnu baštu. Naša izuzetna lokacija nudi sve prednosti gradskog života, uz blizinu samoposluge, škole i svih bitnih sadržaja grada.

Ova odlična novogradnja nudi sve što vam je potrebno za savršen dom. U prizemlju i podrumu zgrade, možete pronaći garažna mesta po izuzetno povoljnoj ceni, pružajući vam praktičnost i sigurnost za vaše vozilo.

Svaki stan dolazi sa pripadajućim podrumom, a unutrašnjost je pažljivo osmišljena kako bi odgovarala najvišim standardima udobnosti i luksuza. Sigurnosna ulazna vrata, hrastov parket, keramika A kategorije, PVC stolarija sa aluminijumskim roletnama i komarnicima samo su neki od detalja koji čine naše stanove posebnim.

Grejanje je etažno, preko gasnih kotlova, što osigurava efikasnost i ekonomičnost. Takođe, nudimo mogućnost kupovine putem stambenog kredita i povraćaja PDV-a, kako bismo olakšali proces kupovine.

Planirani rok za završetak radova je kraj maja 2023. godine, što znači da uskoro možete uživati u luksuzu i udobnosti naših stanova u srcu Pančeva.

Ne propustite priliku da postanete deo ove ekskluzivne zajednice. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervisali svoj stan i započeli novu etapu svog života u samom centru grada!

house image

Do you want to receive latest real estate listings? Sign up for our e-news: