4 individualne hiše v Mostah - Komenda

Slovenia, Ljubljana - suburbs, Komenda

Description

Komenda, Moste, le 13 km od Lj. s čudovitim razgledom na Alpe, 4 nove nizkoenergijsko grajene individualna hiša 161,4 m2,  P+N,  zemljišča 305 do  344 m2

Na ravni sončni legi se mladim družinam le 20 minut od Ljubljane ponuja odlična priložnost za nakup lične samostojne hiše v urejenem izjemno mirnem novem naselju individualnih hiš s šolo, vrtcem, trgovino, otroškim igriščem in rekreacijskimi površinami le nekaj korakov stran od hišnega praga.  Hiše oblikujejo novo naselje štirih samostojnih hiš, ki je od AC priključka oddaljeno le 7 minut vožnje.

Hiša, ki so že  zgrajene do IV. pfg obsegajo 160,6 m2, od tega je uporabne površine 124,5 m2V pritličju so iz hodnika vhodi v tehnični prostor s pečjo na plin (plinovod), shrambo / utility, dnevne sanitarije ter v prostoren svetel enovit odprt dnevno bivalen prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom (skupno cca. 45 m2) kjer je možnost namestiti tudi kami. Iz dnevno bivalnega prostora je izhod na pokrito teraso z vrtom. Stopnišče odlikuje dnevna svetloba. V nadstropju pa se poleg dveh otroških sob nahaja tudi spalnica z garderobnim prostorom in kopalnica.


Gre za klasično gradnjo z opečnimi zidaki, izolirano temeljna plošča (15 cm stirodur), izolacija fasada z 20 cm stiroporja in 25 cm strešne izolacije. Vgrajena so 3-slojna panoramska okna z elektronsko vodenimi roletami in predpriprave za klimatske naprave v vseh prostorih. Ogrevanje je predvideno na zemljski plin. Za morebiti potrebno montažo klimatskih naprav so izvedene predištalacije.

Do izvedbe na ključ v notranjosti manjkajo le še talne obloge, vrata, fina elektro dela (stikala, vtičnice), slikopleskarska dela  ter sanitarna oprema s keramiko.

Za dodatna pojasnila in organizacijo ogleda smo vam na voljo na 040 81 70 66 in danica@mreza.com

 

 

Statistics
Average price per m²
1,871
Number of units
4
  • 4 (100.00%)
    Available
  • 0 (0%)
    Reserved
  • 0 (0%)
    Sold
Type Object style
Min m² Max m²
Min € Max €
Number of units
Available Reserved Sold
house image

Do you want to receive latest real estate listings? Sign up for our e-news: