Filter 7
 • Information
 • Description

Real estate details

Real estate type
Land For building
Ad code
PZ01978JP
parcel
4 m²

Location information

country
Slovenia
region
Savinjska
area
Celje
location
Celje
area in detail
Medlog
Description

Izjemno zasebno zemljišče za gradnjo luksuzne hiše - Sanje lahko postanejo resničnost!

Pozdravljeni, dragi graditelji sanjskega doma! Predstavljamo vam izjemno priložnost, da svoje sanje uresničite na prekrasnem zemljišču, ki vas bo očaralo s svojo velikostjo, ravnino in neverjetno zasebnostjo. Ta neprecenljiv košček narave vam ponuja popolno prazno platno za gradnjo luksuzne hiše, ki ji boste z veseljem rekli dom.

Glavne značilnosti:

 1. Velikost: To zemljišče se razteza na zavidljivih 4.000 kvadratnih metrih. Imate obilo prostora, da uresničite svoje najbolj drzne ideje in ustvarite dom, ki bo odseval vašo osebnost ter zadovoljil vse vaše potrebe. Zemljišče je po namembnosti delno stavbno in delno kmetijsko.

 2. Lokacija: Nahaja se v idiličnem okolju, obdanem z bujno naravo, ki vam bo nudila občutek miru in sprostitve. Hkrati pa ste le nekaj minut stran od vseh pomembnih mestnih udobjij in dostopa do avtoceste. Ta popolna kombinacija vam omogoča, da uživate v zasebnosti in tišini, ne da bi se odrekli praktičnosti in dosegljivosti vsega, kar potrebujete.

 3. Zasebnost: Če vam je pomembna zasebnost, je to prava izbira za vas. Zemljišče je obdano s travniki, ki vam nudijo izjemno intimo. Uživate lahko v svojem prostoru, daleč stran od radovednih pogledov, in si ustvarite oazo, v kateri se boste počutili popolnoma sproščeno.

 4. Gradnja luksuzne hiše: sanjska hiša, o kateri ste vedno sanjali, lahko postane resničnost na tem zemljišču. Tu lahko zgradite prilagojen dom po svoji meri, ki se bo popolnoma prilagajal vašemu načinu življenja in izžareval izjemnost ter ekskluzivnost. Pišite nam in poslali vam bomo projektne pogoje.

 5. Pogledi: Ne samo, da boste uživali v neverjetni zasebnosti, ampak boste imeli tudi čudovite razglede na slikovite pokrajine, ki vas bodo navdihnile vsak dan. Bodisi gre za osupljive sončne zahode, zelene travnike ali valovite hribe, boste imeli naravo kot slikovit okvir svojega doma.

S tem izjemninm zemljiščem, ki ponuja veliko prostora, zasebnost in možnosti gradnje, boste lahko ustvarili svoj popoln svet in živeli življenje, ki si ga želite.

Za dodatne informacije in ogled pišite na mail: janko.parfant@gmail.com.

Montažna hiška, ki se nahaja na parceli ni zajeta v prodajo. Fotografije s hišo so vizualizacija predloga bodoče hiše.

Priložnost nakupa takšne parcele je zelo redka!

Ekskluzivno pri Kapitol powered by Keller Williams.

Similar real estates nearby

Savinjska, Šentjur
 • Land For building
 • PZ00016GK
 • 952 m²
79/m²
More
Savinjska, Celje
 • Land For building
 • PZ00014GK
 • 10,000 m²
49.00/m²
More

Savinjska