Filter 7
  • Information
  • Description

Real estate details

Real estate type
Land For building
Ad code
PZ00792NA
size
1,431 m²

Location information

country
Slovenia
region
Ljubljana - suburbs
area
Grosuplje
location
Polica
Description

Sanjska lokacija za gradnjo vašega doma

Predstavljamo zemljišče, ki se nahaja v slikoviti vasi Polica, v neposredni bližini Grosupljega. To je resnično unikatna priložnost za vse, ki si želijo graditi v mirnem okolju, obdanim z naravo, na sončni strani hriba, kjer se vam bo odprl izjemen razgled na prelepo okolico.

Prijazno okolje v bližini Grosupljega

Polica, majhna in očarljiva vasica, se nahaja v bližini mesta Grosuplje. Uživajte v prijetni bližini vseh pomembnih storitev, medtem ko vas ponuja oazo miru, stran od mestnega vrveža. Tukaj se boste počutili domače, med prijaznimi sosedi in v čudoviti naravi.

Sonce, razgled in prihodnost

To zemljišče je zares izjemno, saj leži na sončni strani hriba, ki vam omogoča, da boste uživali v toplini sonca skozi vse leto. Poleg tega se vam bo odprl neverjeten razgled na okoliške griče, zelene gozdove in idilično pokrajino. Vsak dan boste lahko občudovali naravno lepoto, ki vas bo napolnila s svežo energijo in navdihom.

Priložnost za vaše sanje

Zemljišče vključuje tri parcele, vse namenjene stanovanjskim površinam, kjer lahko gradite svoj dom po lastnih željah. Uživajte v prostornosti 1431 m2, ki vam omogoča, da ustvarite vaš idealen dom, bodisi eno- ali dvostanovanjsko hišo. Omogočen je dostop do vaškega vodovoda, električne napeljave in optike, kar vam zagotavlja udobno in sodobno bivanje.

Vpisano v zemljiško knjigo.

Pokličite nas za ogled.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

 

 

Similar real estates nearby

Ljubljana - suburbs