Filter 7
  • Information
  • Description

Real estate details

Real estate type
Holiday Home Other
Ad code
B248
size
805 m²
year of building
1985

Location information

country
Slovenia
region
Gorenjska
area
Bohinj
location
Srednja vas v Bohinju
Description

BOHINJ – SREDNJA VAS, DVE APARTMAJSKI HIŠI, PRODAMO

 

V okolici Bohinja prodamo dva redno vzdrževana apartmajska objekta v obratovanju s skupno površino 804,5 m2. Objekta sta locirana v zelo mirnem okolišu na obrobju triglavskega narodnega parka. Glavni objekt, ki obsega 12 enot za oddajanje (637 m2, P+1+2+M) je bil v namene oddajanja zgrajen že leta 1985, na sončni in urejeni parceli v izmeri 774 m2. Manjši objekt, v katerem so trije večji apartmaji, pa meri 167,50 m2. Skupaj je tako možno oddajati 15 enot, oziroma sprejeti do cca 50 gostov. Dejavnost je utečena in letno obsega do cca 4.000 nočitev letno. V okolici je nekaj smučišč, do jezera je cca 4 km. Lokacija je tudi izvrstno izhodišče za planinarjenje.

 

Oba objekta sta vseskozi vzdrževana in v odličnem stanju. Streha je bila pred nekaj leti prekrita z vrhunsko Tilcor (Gerard) pločevinasto kritino s protihrupnim posipom, ki nudi 50 letno garancijo. Še letos bo zamenjano tudi stavbno pohištvo. V naselju se že gradi tudi kanalizacijsko in optično omrežje.

 

Oba objekta sta energetsko povezana v smislu ogrevanja, na strehah so novi solarni kolektorji za ogrevanje sanitarne vode in izboljšano energetsko učinkovitost.

 

 

ZK urejeno, uporabno dovoljenje za objekt v postopku pridobivanja!

 

Resni interesenti pokličite za več informacij. Vsekakor tudi priporočamo ogled na lokaciji.

 

Objekta sta trenutno v najemu, najemnik je zainteresiran za podaljšanje najemne pogodbe z novim lastnikom.

 

Možen samo nakup glavnega objekta - cena 950.000,00 Eur, ali pa obeh objektov skupaj za ceno cca 1.350.000,00 Eur.

Odkup samo manjšega objekta v tem trenutku NI MOŽEN!

 

Koda: B248

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Gorenjska