Filter 7

5,200per month

  • Information
  • Description

Real estate details

Real estate type
House Detached
Ad code
hiša-nhz
size
600 m²
parcel
891 m²
year of building
1995
year of refurbishing
2013

Location information

country
Slovenia
region
Ljubljana
area
Vič Rudnik
location
Dolgi most
Description

Komfortna in svetla hiša nadstandardno opremljena, klimatizirana z urejenim vrtom in brunarico, se nahaja na Tržaški cesti v bližini obvoznice.

Obsega 3 etaže, primerna je tako za rezidenco – tuje diplomate oziroma za zahtevne stranke, kakor tudi za družine z otroci. Celotna posest je ograjena z visoko ograjo, opremljena z video nadzorom in alarmom. Pred hišo je možnost parkirišč za cca 10 vozil.

Hiša je lahko dvostanovanjska, oziroma poslovno stanovanjska.

Leta 2013 v celoti adaptirana z zelo kakovostnimi materiali in opremljena z dizajnerskimi lucmi, pohistvom in parketom naravni hrast rustikal.

Pritličje obsega dve veliki garaži v kateri je možno parkirati 5 avtomobilov lahko pa se uporabljajo v druge namene. Poleg garaž se nahaja  velika soba, ki se lahko uporablja kot pisarna ali fitness.

V hiši sta dve veliki svetli in prostorni dnevni sobi v prvem in drugem nadstropju, vsaka s kaminom in kuhinjo, 4 spalnice in 3 kopalnice, v pritličju finska savna in pralnica ter veliko garderobnega prostora.

Na delu zemljišča za hišo je organiziran tudi prostor za druženje z nadstreškom ter zidanim žarom za piknike.  V brunarici poleg hiše je kuhinja, dnevni prostor, dve spalnici in kopalnica ter v kleti vinska klet.

 

Pogoj za najemnika: plačilo stroškov izvedbe posla v višini cca ene mesečne najemnine +ddv ter varščina.

Vljudno vabljeni na ogled, za več informacij pokličite na 041 809 613, 051 744 052, info@eurogeld.si

Dodatna ponudba je na: http://eurogeld.si/nepremicnine/

 

Comfortable and bright house is well equipped, air-conditioned with a landscaped garden and a log cabin is located in Vič near the ring road. The house can be two-storey or business-residential. In 2013 fully adapted with high quality materials and equipped with designer lumens, furniture and parquet flooring natural oak rustikal. The ground floor comprises two large garages in which 5 cars can be parked but can be used for other purposes. In addition to the garage there is a large room that can be used as an office or fitness room. In the house there are two large bright and spacious living rooms on the first and second floor each with fireplace and kitchen, 4 bedrooms and 3 bathrooms, Finnish sauna and laundry and a large dressing room. On the part of the land for the house there is also a space for socializing with a roof and a brick picnic area. In the cottage next to the house there is a kitchen, a living room, two bedrooms and a bathroom, and in the basement wine cellar. The house is suitable both for residences - foreign diplomats, for demanding clients as well as for families with children. The entire property is enclosed with a high fence, equipped with video surveillance and alarm. In front of the house is the possibility of parking for about 10 vehicles.

Similar real estates nearby

6,000per month
More

Ljubljana