Filter 7
  • Information
  • Description

Real estate details

Real estate type
House Detached
Ad code
ZG69699
size
240 m²
No. of bedrooms
4
No. of bathrooms
2
No. of rooms
7

Location information

country
Croatia
region
Zagreb County
area
Velika Gorica - Okolica
location
Velika Mlaka
Description
U ponudi je najam očaravajuće kuće smještene u mirnom naselju Velike Mlake, koja pruža iznimnu priliku za udoban i moderan život, uz sve pogodnosti urbanog života. Ova šarmantna nekretnina sastoji se od više razina, s prostorima koji su pažljivo uređeni kako bi zadovoljili sve potrebe vaše obitelji.

U prizemlju ove kuće ističe se prostrana terasa, savršena za uživanje u toplim ljetnim danima i opuštajućim večerima. Iz kuhinje se lako izlazi na terasu, stvarajući tako ugodan protok svježeg zraka i prirodne svjetlosti. Osim toga, prizemlje nudi dječju sobu, idealnu za vaše najmlađe članove obitelji, kao i prostranu glavnu spavaću sobu koja pruža mir i udobnost.

Na prvom katu kuće nalazi se dodatan stan koji je preuređen kako bi pružio potpunu funkcionalnost i udobnost. Slično kao u prizemlju, i ovaj stan ima prostrane spavaće sobe, uključujući i dječju sobu te veliku glavnu spavaću sobu. Kuhinja i dnevni boravak obogaćuju ovaj prostor, a poseban naglasak daju balkoni koji se protežu duž cijele prve i zadnje strane stana. Ovi balkoni pružaju idealno mjesto za opuštanje s prekrasnim pogledima i obiljem svjetlosti. Balkon s prednje strane omogućuje direktan pristup iz dječje sobe i dnevnog boravka, dok se s balkona s zadnje strane pristupa iz velike spavaće sobe.

Potkrovlje ovog doma trenutno je u roh-bau fazi, pružajući vam priliku da ga oblikujete prema svojim željama i potrebama. Prostrani otvoreni prostor na drugom katu nudi beskrajne mogućnosti za stvaranje dodatnog stana, radne sobe ili bilo kojeg drugog prostora koji zamislite.

Stolarija je nedavno zamijenjena, pružajući modernu estetiku i poboljšanu energetsku učinkovitost. Osvijetljena i prozračna kuća stvara ugodnu atmosferu za život i opuštanje.

Lokacija ove nekretnine je izvanredna, budući da se nalazi u dobro umreženoj mreži prometa Velike Mlake. Ovaj mirni kvart nudi savršenu ravnotežu između tišine i blizine svih važnih sadržaja, kao i brzu i jednostavnu vezu do većih gradskih centara.

Ova kuća je idealan izbor za obitelji koje traže prostrano i udobno mjesto za život, uz dodatni potencijal i mogućnost prilagodbe prema vlastitim preferencijama. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ove očaravajuće kuće u Velikoj Mlaci koja pruža sve što vam treba za kvalitetan životni stil.

Kuća se prodaje ili iznajmljuje.
Najam se odnosi na prizemlje kuće, dvorište, terasu i garaže.


Za sve informacije mi se slobodno obratite!

Kontakt:

Jan Radić
Licencirani agent
+385 99 507 8229

Similar real estates nearby

Zagreb County