Filter 7
  • Information
  • Description

Real estate details

Real estate type
Holiday Home Vacation house
Ad code
ZG69387
size
30 m²
year of building
1923
No. of rooms
2

Location information

country
Croatia
region
City of Zagreb
area
Maksimir
location
Maksimir
Description
Ponosno vam predstavljamo ovu nevjerojatnu poslovnu priliku - mali, ali jedinstven poslovni prostor od 30m2 smješten na fantastičnoj lokaciji na Kvatriću. Ova nekretnina je savršena za pokretanje fast food restorana, s već uređenim prostorom idealnim za uslužne djelatnosti.

Detalji o nekretnini:

Mali, ali funkcionalan poslovni prostor s jedinstvenim dizajnom
Površina prostora prilagodljiva prema vašim potrebama
Već uređen prostor, spreman za otvaranje fast food restorana
Prometna lokacija Kvatrić
Visoka frekvencija prolaza i prisustvo raznih poslovnih aktivnosti u okruženju
Ovaj poslovni prostor nudi izvanrednu priliku za pokretanje vašeg fast food restorana ili neke druge vrste uslužne djelatnosti. Bez obzira jeste li već etablirani poduzetnik ili početnik u industriji, ovaj prostor će vam pružiti savršen početak ili dodatno proširenje vašeg poslovanja.

Uređeni prostor već ima sve potrebne sadržaje za brzu pripremu hrane i udobno posluživanje gostiju. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj arhitekturi i stilu, ovaj poslovni prostor pruža izuzetnu privlačnost i može postati omiljeno odredište za ljubitelje brze hrane u kvartu.

Lokacija ovog prostora je apsolutno strategijska, s visokom frekvencijom prolaza i prisustvom raznih poslovnih aktivnosti u neposrednoj blizini. Kvatrić je poznat po svojoj živoj atmosferi i popularnim okolnim trgovinama, restoranima i kafićima. To će vam osigurati konstantan tok potencijalnih klijenata i olakšati izgradnju prepoznatljivosti vašeg poslovanja.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da preuzmete vodstvo na tržištu brze hrane u Kvatriću. Ovaj mali, jedinstveni poslovni prostor čeka na vas da ga pretvorite u uspješan i profitabilan fast food restoran.

City of Zagreb