• Information
  • description

Real estate details

Real estate type
Land For building
Ad code
PZ00757AN
parcel
3,607 m²

Location information

country
Slovenia
region
Savinjska
area
Šmartno ob Paki
location
Šmartno ob Paki
description

Na odlični lokaciji z razgledom (tako v smeri Braslovč, Polzele, kot v smeri proti Šmartnem ob Paki) v Šmartnem ob Paki (od središča Šmartnega ob Paki je zemljišče oddaljeno cca. 2km.) je naprodaj stavbno zemljišče v velikosti 1604m2 in vinograd v velikosti 2003m2. Sama parcela se nahaja na razgledni lokaciji in je tekom celega dne obsijana s soncem. Parcela se nahaja v naravnem okolju, vendar pa se v bližini nahajajo tudi sosedje, tako da niste popolnoma osamljeni. Sama parcela ima blag naklon. Velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše uredite še zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor.... Parcela je na lokaciji, kjer imate v bližini ogromno možnosti za krajše ali daljše sprehode – pohode po naravi, kolesarjenje,……skratka možnost aktivnega preživljanja prostega časa.

 

Predmetna nepremičnina se nahaja v občini Šmartno ob Paki. Sama občina se nahaja na stičišču treh slikovitih dolin-Šaleške, spodnje in zgornje Savinjske, do katere lahko pridete po dveh glavnih cestnih vpadnicah. Prva opcija je, da s štajerske avtoceste Ljubljana-Maribor zavijete na izvozu Šentrupert proti Letušu, kjer zavoj v desno po slabih dveh kilometrih pripelje do cilja. Ter iz šaleške in koroške smeri, kjer do Šmartnega vodi cesta iz Velenja. V središču Šmartnega ob Paki (hiša je od njega oddaljena cca. 2km) se nahaja trgovski center, pošta, banka, zdravstveni dom, lekarna, knjižnica, šola in vrtec).

Skratka naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje tako v urbani okolici, kot tudi v mirnem okolju, ki nudi kakovostne življenjske možnosti.

 

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/741-602.

Similar real estates nearby

Savinjska, Celje
  • Land For building
  • PZ01686AP
  • 2,033 m²
60,000
More
Savinjska, Vojnik
  • Land For building
  • PZ01659JP
  • 570 m²
33,500
More

Savinjska