Filter 7

500/m²

  • Information
  • Description

Real estate details

Real estate type
Apartment 6 room
Ad code
PS4647760DL
features
Unfurnished
size
301 m²
year of building
1800
flat
4.

Location information

country
Slovenia
region
Podravska
area
Maribor
location
Center
Description

Pozdravljeni,

predstavljamo vam odlično priložnost za investicijo v obliki adaptacije dveh (večsobnih) do štirih dvosobnih stanovanj v centru mesta Maribor. Gre za mansardo/podstrešje v 4. nadstropju staromeščanskega objekta, katerega nosilna konstrukcija je opeka in je priklopljena na vodovodno, električno in kanalizacijsko omrežje. Telekomunikacija poteka preko širokopasovne povezave operaterjev Telemach in Telekom. ( kabelski in optični priključek). Zgradba se nahaja v centru mesta, v neposredni bližini avtobusne in želežniške postaje ter v bližini vse najpomembnejše infrastrukture (trgovski centri, zdravstveni dom , sodišče, pošta itd.). Predstavlja odličen potencial za adaptacijo najemniških stanovanj, saj trenutno obstaja veliko povpraševanje po tovrstnem tipu stanovanj v tem predelu mesta. 

Objektivni podatki: 301 m2, 4. nadstropje, dejanska raba dela stavbe je shramba, sušilnica, pralnica (pridobivajo se soglasja solastnikov za spremembo namembnosti v stanovanjske dele)

Primerno za investitorje, ki se ukvarjajo z adaptacijo oddajo najemniških stanovanj, v skici (tlorisu) si lahko ogledate tudi že obstoječo idejno zasnovo. Cena ni fiksna, vabimo vas na ogled in k dajanju ponudb. Za več informacij nam pišite ali nas pokličite.

 

Denis Luthar, vaš posrednik

 

Podravska