Rezidenca Zalog

Slovenia, Ljubljana, Moste Polje

Description

Odlična investicijska priložnost po konkurenčnih cenah!

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo pričeli s prodajo stanovanj v sodobnem večstanovanjskem objektu Rezidenca Zalog. Za objekt je bilo nedavno pridobljeno dovoljenje za gradnjo in bo predvidoma dokončan poleti 2023.

Objekt, ki se bo nahajal tik ob mestni vpadnici Zaloški cesti in tako zagotavljal odlično povezavo z mestnim središčem, bo zgrajen v bližini vse pomembne infrastrukture, vključno z avtobusnim postajališčem, trgovinami, restavracijami, vrtcem, šolo idr., hkrati pa ga bo odlikovala tudi bližina narave v tem delu mesta (Golovec, Orle, Janče…). 

Novogradnja bo ponujala 48 stanovanjskih enot in 3 poslovne prostore, grajene v nizkoenergijskem standardu in z visoko kvaliteto bivanja.

Od stanovanjskih enot bo naprodaj 16 enosobnih, 18 dvosobnih, 4 dvoinpolsobnih, 7 trosobnih in 3 štirisobna stanovanja. 

Pri arhitekturnem načrtovanju so bili vodilo funkcionalni, sodobnemu življenju prilagojeni tlorisi. Življenjski utrip današnjega časa je botroval poudarku predvsem na bivalnih prostorih, ob skladni zasnovi vseh ostalih prostorov, znotraj razpoložljivih prostorskih možnosti.

Zunanji izgled stavbe je skladno z obliko parcele zasnovan kot objekt členjene pravokotne oblike, etažnosti K (klet) + P (pritličje) + 3N (nadstropje). Gabariti tlorisnih dimenzij se bodo gibali v maksimalnem območju 55,7 m x 27,6 m. Osnovna konstrukcija je predvidena kot armiranobetonska konstrukcija s številnimi steklenimi površinami, ki so zaradi veliko naravne osvetljenosti porok modernega in kakovostnega bivanja. V luči sodobnih trendov bo tudi streha zelena (ekstenzivna ozelenitev) in po obliki ravna z zgolj minimalnim naklonom za odvodnjavanje. Fasada bo izvedena v svetlih nevtralnih odtenkih, ograje balkonov pa bodo iz kovinske konstrukcije in mreže.

Glavni vhod objekta bo na severnem delu objekta, z navezavo na pločnik ob Zaloški cesti in bo v  skladu z najnovejšimi zahtevami za novogradnje prilagojen za dostop gibalno oviranim osebam. Preko vetrolova, kjer se bodo nahajali poštni nabiralniki in oglasna deska, bo urejen dostop do skupnega komunikacijskega jedra, ki bo povezovalo posamezne etaže. 

V kleti se bodo nahajale shrambe in tehnični prostori, v pritličju 9 stanovanjskih enot in 3 poslovni prostori, v treh nadstropjih pa v vsakem po 13 stanovanjskih enot z zunanjimi terasami. Od navedenih bo 5 stanovanjskih enot v pritličju dvoetažnih »duplexov«, z bivalnim delom v pritličju in spalnico v kleti objekta. Vse enote v pritličju bodo imele zasebne atrije. Zunanje prostore bodo imele tudi vse enote v zgornjih etažah, ki bodo orientirane proti jugo-vzhodu, in sicer kot zunanje balkone. Le enote, orientirane neposredno proti Zaloški cesti, bodo brez balkonov. Izpostavili bi še, da bodo 4 stanovanja v zadnjem, 3. nadstropju na severni strani objekta ob Zaloški cesti v bivalnih prostorih s kuhinjo imela še dodatno osvetlitev s strešnimi okni v obliki kupol. Vsa stanovanja, razen pritličnih »duplex-ov«, bo možno brez gradbenih posegov predelati v stanovanja za gibalno ovirane osebe.

Za parkiranje bo na voljo 62 parkirnih mest – 59 za potrebe stanovanj in 3 parkirna mesta, namenjena poslovnim prostorom. Določena parkirna mesta bodo tudi prilagojena invalidom.

V pritličju objekta je predvidena tudi kolesarnica za shranjevanje 41 koles. Večje število mest za parkiranje koles bo tudi na zunanjih površinah ob objektu.

Urejen bo tudi poseben prostor za druženje stanovalcev in otroško igrišče. Zelene površine bodo na preostalih območjih parcele obsegale hortikulturno urejeno zasaditev z manjšimi drevesi.

Novogradnja bo izpolnjevala vse bistvene zahteve v skladu z najnovejšimi predpisi na področju graditve - glede mehanske odpornosti in stabilnosti, varnosti pred požarom, higienske in zdravstvene zaščite ter zaščite okolja, varnosti pri uporabi, zaščite pred hrupom, varčevanja z energijo in ohranjanja toplote, univerzalne graditve in rabe objektov, ter trajnostne rabe naravnih virov.

Še posebej pa bi izpostavili, da je zaradi večjega števila manjših, predvsem enosobnih in dvosobnih stanovanjskih enot, ter hkrati lege na obronku glavnega mesta in konkurenčne primerljivosti z ostalimi cenami na nepremičninskem tržišču, projekt izredno zanimiv z vidika investicijskih naložb v nepremičnine. Ne spreglejte torej odlične priložnosti, ki vam jo za donosno investicijo ponuja nova Rezidenca Zalog!

Z veseljem Vam bomo podali več informacij, pokličite nas na številko 051/222-807 ali nam pišite na info@rcn.si  

Zaključek gradnje je predviden v letu 2023. 

Vso dokumentacijo si lahko ogledate spodaj;

SPLOŠNI POGOJI PRODAJE 

Bančna ponudba za kupce stanovanj v Rezidenci Zalog - UniCredit Bank

Ekskluzivni stanovanjski kredit Gorenjske banke

 

Vabljeni k nakupu! 

Statistics
Average price per m²
3,542
Number of units
51
  • 0 (0%)
    Available
  • 0 (0%)
    Reserved
  • 51 (100.00%)
    Sold
Price list
Hide sold units
mark
type style
size
price
49
Business Business Premises
-
-
Sold
house image

Do you want to receive latest real estate listings? Sign up for our e-news: