Filter 7
  • Information
  • Description

Real estate details

Real estate type
Holiday Home Apartment
Ad code
PP00655SI
size
804 m²
parcel
1 m²
year of building
1985

Location information

country
Slovenia
region
Gorenjska
area
Bohinj
location
Srednja vas v Bohinju
Description

Posredujemo pri prodaji dveh apartmajskih hiš  na odlični lokaciji z utečeno turistično dejavnostjo. Dobro in redno vzdrževana nastanitvena objekta sta na sončni lokaciji s čudovitim razgledom v naselju Srednja vas, ki leži na obrobju Triglavskega narodnega parka.

Lokacija je dobro izhodišče za zimsko in letno rekreacijo:  planinarjenje (pot do vrha Triglava (2864m) traja 6 ur hoje,…), smučanje (Vogel, Kobla, Senožeta, Soriška planina), tek na smučeh (na Planoti Pokljuka, ki je od objektov oddaljena cca 15 km, je urejeno približno 50 km tekaških prog), jahanje na bližnjem ranču, plavanje (Bohinjsko jezero), gorsko kolesarstvo, rafting, vožnja s kajakom, jadralno padalstvo…

Vsa infrastruktura je v 6 km oddaljeni Bohinjski Bistrici, lokalna avtobusna postaja pa je od nastanitvenih objektov oddaljena 200 m, do letališča Brnik je 60 km, do Bleda 24 km.

Nastanitvena objekta obsegata skupaj 804m2 bivalnih površin ter stojita na parcelah s skupno površino 1.003 m2. Večja apartmajska hiša meri 637 m2 in obsega 12 apartmajev (cca 50 ležišč), manjša pa meri 167,5 m2 in obsega tri večje apartmaje. Apartmaji so različno veliki: na voljo so garsonjere ali pa družinski apartmaji za do 6 oseb.

Za parkiranje je poskrbljeno na bližnjem parkirišču, ki obsega 17 parkirnih mest. Objekta sta zelo dobro vzdrževana, v kratkem pa lastniki planirajo energetsko sanacijo v vrednosti 150.000 EUR v smislu menjave oken ter manjših popravil, ki je že všteta v prodajno ceno. Ogrevanje je kombinirano na sončne kolektorje in kurilno olje, oba objekta pa sta tudi energetsko povezana, tako, da se prodajata le v kompletu.

Izredna priložnost za investicijo oz. nakup, možnost prevzema nepremičnine tudi s sedanjim najemnikom, ki je zainteresiran za podaljšanje najemne pogodbe z novim lastnikom.

Lepo vabljeni na ogled!

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

Similar real estates nearby

Gorenjska