Filter 7
  • Information
  • Description

Real estate details

Real estate type
Business Premises Office
Ad code
OP01194MP
size
54 m²
year of building
1854
year of refurbishing
2007

Location information

country
Slovenia
region
Savinjska
area
Celje
location
Celje
Description

Posredujemo pri oddaji poslovnega prostora v samem mestnem jedru Celja v prelepi meščanski stavbi. Poslovni prostor se lahko uporablja kot pisarna ali apartma, saj ima priročno kuhinjo s šankom, vodo, hladilnikom, električnimi priključki in lastno kopalnico s sanitarjami. Nahaja se v prvem nadstropju in ima poglede na peš cono. Parkiranje za en avtomobil je urejeno na notranjem dvorišču hiše in je všteto v ceno najema. Dovolj parkirnih mest pa je tudi na bližnjih ulicah.

Lokacija je izvrstna, v neposredni bližini je notariat, lokali in trgovine, Ljudska univerza, Ljudsko gledališče, Mestni kino. Sodišče je oddaljeno 6 minut hoje. Prostor je zelo primeren za odvetniško ali drugo poslovno dejavnost. Možnost souporabe več najemnikov kot coworking prostor.

Prostor se lahko oddaja opremljen ali prazen, po želji najemnika. Lahko pa se preuredi tudi v stanovanje, saj ima vse priključke, kopalnico in kuhinjsko nišo/šank. Sestoji iz dveh prostorov: predprostor kot sprejemnica s kuhinjskim šankom, hodnikom in kopalnico ter enovit odprt glavni prostor.

Čas najema je 11 mesecev z možnostjo podaljšanja.

Poleg najemnine najemnik plača stroške, ki se obračunajo po porabi. Ogrevanje je na plin.

Ob podpisu pogodbe najemnik plača varščino v višini ene najemnine ter prevzame del plačila stroškov dodatnih storitev agencije  za pripravo pogodbe, primopredajo, popis stroškov itd, v višini 500 EUR + 22 % DDV.

 

Savinjska