House Detached Primorje-Gorski Kotar, Dobrinj, Soline, Price: 200,000.00

Viewed: 626
Saved ads Save

Basic information

Price:
200,000.00 
transaction:
for sale
ad code:
H190814-SU958
object style:
House
type:
Detached
country:
Croatia
location:
Primorje-Gorski Kotar, Dobrinj, Soline
year of building:
1995
flat:
ground floor + first floor
size:
150.00 m²
parcel:
454.00 m²
features:
enclosed garden
other:
terrace, more than two parking spaces, land registry

Contact

SONCE SKUPINA d.o.o.
PE Dolenjska cesta 43
1000 Ljubljana
GSM:
+386 41 655 922

Send question

E-mail was sent!

Send
House Detached, Primorje-Gorski Kotar, Dobrinj, Soline

1 of 11

Previous image Next image
Gallery

description

Otok Krk, okolica zaliva Soline. Na prodaj je hiša, ki jo sestavlja pritličje in prvo nadstropje, in ima lep pogled na morje. Oddaljenost od morja in plaže je 2km, od centra pa 200m. Hiša je vseljiva, vendar potrebuje obnovo nekaterih prostorov, da doseže in izkoristi potencial, ki ga ima. Hiša ima tudi majhno poletno kuhinjo s pokrito teraso. Priložnost za resnega kupca! Priporočilo agencije!

Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi !

Več nawww.sonce-nepremicnine.si

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in jih je potrebno preveriti v naši agenciji.

Острво Крк, у близини увале Солине. На продају је кућа која се састоји од приземља и спрата и има предиван поглед на море. Удаљеност од мора и плаже је 2км, а од центра мјеста 200м. Кућа је усељива, али јој је потребно мало реновирање да би се искористио потенцијал који има. Кућа такође има малу летњу кухињу са наткривеном терасом. Прилика за озбиљног купца! Препорука агенције!

Свакодневно нешто ново - више од 2000 некретнина у нашој понуди!

Више на : ввв.сонце-непремицнине.си

Информације на овом сајту су само у информативне сврхе и требало би да их провере наша агенција.

L'île de Krk, près de la baie de Soline. A vendre est une maison composée de rez-de-chaussée et premier étage et a une belle vue sur la mer. Distance de la mer et de la plage est à 2 km, et 200m du centre. La maison est habitable mais nécessite quelques travaux de rénovation pour atteindre et utiliser le potentiel dont elle dispose. La maison dispose également d'une petite cuisine d'été avec une terrasse couverte. Occasion pour un acheteur sérieux! Recommandation de l'agence!

Du nouveau tous les jours - Plus de 2000 biens dans notre offre!

Plus sur : www.sonce-nepremicnine.si

Les informations de ce site sont fournies à titre informatif uniquement et doivent être vérifiées par notre agence.

Остров Крк, недалеко от бухты Солине. Продается дом, состоящий из первого этажа и первого этажа и имеет прекрасный вид на море. Расстояние от моря и пляжа 2 км, а до центра 200 м. Дом пригоден для жилья, но нуждается в некотором ремонте, чтобы достичь и использовать потенциал, который у него есть. В доме также есть небольшая летняя кухня с крытой террасой. Возможность для серьезного покупателя! Рекомендация агентства!

Каждый день что-то новое - более 2000 предложений в нашем предложении!

Больше на : www.sonce-nepremicnine.si

Информация на этом сайте носит исключительно информационный характер и должна быть проверена нашим агентством.

Ishulli i Krk, afër gjirit Soline. Në shitje është një shtëpi e përbërë nga kati i parë dhe kati i parë dhe ka një pamje të bukur nga deti. Largësia nga deti dhe plazhi është 2 km, dhe 200m nga qendra. Shtëpia është e banueshme por ka nevojë për një rinovim për të arritur dhe shfrytëzuar potencialin që ka. Shtëpia gjithashtu ka një kuzhinë të vogël verore me një tarracë të mbuluar. Mundësia për një blerës serioz! Rekomandimi i Agjencisë!

Diçka e re çdo ditë - Më shumë se 2000 prona në ofertën tonë!

Më shumë në : www.sonce-nepremicnine.si

Informacioni në këtë sit është vetëm për qëllime informative dhe duhet të kontrollohet nga agjensia jonë.

Ön Krk, nära Soline-bukten. Till salu är ett hus som består av bottenvåningen och första våningen och har en vacker havsutsikt. Avståndet från havet och stranden är 2 km och 200 meter från centrum. Huset är bebörligt men behöver en del renovering för att nå och utnyttja potentialen det har. Huset har också ett litet sommarkök med en täckt terrass. Möjlighet för en seriös köpare! Byråns rekommendation!

Något nytt varje dag - Mer än 2000 fastigheter i vårt erbjudande!

Mer på : www.sonce-nepremicnine.si

Informationen på denna webbplats är endast för informationssyften och bör kontrolleras av vår byrå.

The island of Krk, near the bay Soline. For sale is a house consisting of ground floor and first floor and has a beautiful sea view. Distance from the sea and the beach is 2km, and 200m from the center. The house is habitable but needs some renovation to reach and utilize the potential it has. The house also has a small summer kitchen with a covered terrace. Opportunity for a serious buyer! Agency recommendation!

Something new every day - More than 2000 properties in our offer!

More at : www.sonce-nepremicnine.si

The information on this site is for informational purposes only and should be checked by our agency.

L'isola di Krk, vicino alla baia di Soline. In vendita è una casa composta da piano terra e primo piano e ha una bellissima vista sul mare. Distanza dal mare e dalla spiaggia è di 2 km e 200 m dal centro. La casa è abitabile ma necessita di alcuni lavori di ristrutturazione per raggiungere e sfruttare il potenziale che ha. La casa ha anche una piccola cucina estiva con una terrazza coperta. Opportunità per un compratore serio! Raccomandazione dell'agenzia!

Ogni giorno qualcosa di nuovo: oltre 2000 proprietà nella nostra offerta!

Maggiori informazioni su : www.sonce-nepremicnine.si

Le informazioni su questo sito sono solo a scopo informativo e devono essere controllate dalla nostra agenzia.

La isla de Krk, cerca de la bahía de Soline. Se vende una casa que consta de planta baja y primer piso y tiene una hermosa vista al mar. Distancia del mar y la playa es de 2 km, y 200 metros del centro. La casa es habitable pero necesita alguna renovación para alcanzar y utilizar el potencial que tiene. La casa también cuenta con una pequeña cocina de verano con terraza cubierta. ¡Oportunidad para un comprador serio! Recomendación de la agencia!

Algo nuevo cada día. ¡Más de 2000 propiedades en nuestra oferta!

Más en : www.sonce-nepremicnine.si

La información en este sitio es solo para fines informativos y debe ser verificada por nuestra agencia.

Otok Krk, u blizini uvale Soline. Na prodaju je kuća koja se sastoji od prizemlja i kata i ima prekrasan pogled na more. Udaljenost od mora i plaže je 2km, a od centra mjesta 200m. Kuća je useljiva, ali treba joj obnoviti da bi iskoristila potencijal koji ima. Kuća ima i malu ljetnu kuhinju sa natkrivenom terasom. Prilika za ozbiljnog kupca! Preporuka agencije!

Svakodnevno nešto novo - više od 2000 nekretnina u našoj ponudi!

Više na : www.sonce-nepremicnine.si

Podaci na ovom mjestu su samo u informativne svrhe i trebaju ih provjeriti naša agencija.

Die Insel Krk, in der Nähe der Bucht Soline. Zum Verkauf steht ein Haus bestehend aus Erdgeschoss und Obergeschoss und hat einen wunderschönen Meerblick. Entfernung vom Meer und Strand beträgt 2 km und 200 m vom Zentrum entfernt. Das Haus ist bewohnbar, muss jedoch renoviert werden, um das vorhandene Potenzial auszuschöpfen. Das Haus hat auch eine kleine Sommerküche mit überdachter Terrasse. Gelegenheit für einen ernsthaften Käufer! Agentur Empfehlung!

Täglich etwas Neues - Über 2000 Objekte in unserem Angebot!

Mehr unter : www.sonce-nepremicnine.si

Die Informationen auf dieser Website dienen nur zu Informationszwecken und sollten von unserer Agentur überprüft werden.

This site uses cookies for better performance and user experience. Do you agree to use of cookies?

Find out more

Cookies on our web page

What is Cookie?

A cookie is a small piece of data sent from a website and stored in a user's web browse while a user is browsing a website. When the user browses the same website in the future, the data stored in the cookie can be retrieved by the website to notify the website of the user's previous activity

 

How do we use cookies?

A visit to a this page could generate the following types of cookie.

 

Strictly necessary cookies

These cookies are essential in order to enable you to move around the website and use its features, such as accessing secure areas of the website. Without these cookies services you have asked for, like shopping baskets or e-billing, cannot be provided.

 

2. Performance cookies

These cookies collect information about how visitors use a website, for instance which pages visitors go to most often, and if they get error messages from web pages. These cookies don’t collect information that identifies a visitor. All information these cookies collect is aggregated and therefore anonymous. It is only used to improve how a website works.

 

3. Functionality cookies

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. For instance, a website may be able to provide you with local weather reports or traffic news by storing in a cookie the region in which you are currently located. These cookies can also be used to remember changes you have made to text size, fonts and other parts of web pages that you can customise. They may also be used to provide services you have asked for such as watching a video or commenting on a blog. The information these cookies collect may be anonymised and they cannot track your browsing activity on other websites.

 

4. Targeting and advertising cookies

These cookies are used to deliver adverts more relevant to you and your interests They are also used to limit
the number of times you see an advertisement as well as help measure the effectiveness of the advertising campaign. They are usually placed by advertising networks with the website operator’s permission. They remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Quite often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

 

Cookie management

Cookies can be managed via the web browser settings. Please, see you browser help how to manage cookies.

 

On this site you can always turn cookies on/off on menu item “Cookie Management”.

 

Website management

This website is managed by:

Kabi d.o.o.