House Semi-detached Istria, Poreč, Price: 165,000.00

Basic information

Price:
165,000.00 
transaction:
for sale
ad code:
20180811-A231
object style:
House
type:
Semi-detached
country:
Croatia
location:
Istria, Poreč
year of building:
2016
flat:
ground floor + first floor
size:
95.00 m²
parcel:
45.00 m²
features:
air conditioning, central heating, heating with wood
other:
terrace, more than two parking spaces, land registry

Contact

SONCE SKUPINA d.o.o.
PE Dolenjska cesta 43
1000 Ljubljana
GSM:
+386 41 655 922

Send question

E-mail was sent!

Send

A
A+
A
B
C
D
E
F
G
0 15 50 100 150 200 250 300+
House Semi-detached, Istria, Poreč, Poreč

1 of 11

Previous image Next image
Gallery

description

V bližini Poreča, le 5 km od morja se nahaja ta visoko kakovostna hiša z dvoriščem. Hiša s svojo lego nudi mir in odprt pogled na morje in njive. 
Hiša je sestavljena iz pritličja in prvega nadstropja in ima skupno površino 95 m2. 
Pritličje: pokriti vhod, hodnik, WC za goste, shramba, stopnišče, dnevna soba in kuhinja, pokrita terasa. 
Kuhinja in dnevna soba imata dostop do vrta in tlakovane terase, kjer je nameščen tudi zunanji žar prevlečen v kamen. V dnevni sobi je notranji kamin. 
Nadstropje: hodnik, 2 spalnici in kopalnica. Ena od spalnic ima galerijo velikosti 10 m2. 
 

Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi!
Več na: www.sonce-nepremicnine.si

U blizini Poreča, samo 5 km od mora, ova kuća visoke kvalitete nalazi se u dvorištu. Kuća sa svojom lokacijom nudi mir i otvoreni pogled na more i polja.
Kuća se sastoji od prizemlja i kata, ukupne površine 95 m2.
Prizemlje: natkriveni ulaz, dvorana, gostinjski WC, ostava, stubište, dnevni boravak i kuhinja, natkrivena terasa.
Kuhinja i dnevni boravak imaju pristup vrtu i popločanu terasu, gdje je vanjski roštilj obložen kamenom. U dnevnom boravku nalazi se unutarnji kamin.
Kat: hodnik, 2 spavaće sobe i kupaonica. Jedna od spavaćih soba ima galeriju od 10 m2.

Svaki dan nešto novo - Više od 2000 nekretnina u našoj ponudi!
Više na: www.sonce-nepremicnine.si

In der Nähe von Porec, nur 5 km vom Meer entfernt, befindet sich dieses hochwertige Haus im Hof. Das Haus mit seiner Lage bietet Ruhe und einen offenen Blick auf das Meer und die Felder.
Das Haus besteht aus Erdgeschoss und erster Etage und hat eine Gesamtfläche von 95 m2.
Erdgeschoss: überdachter Eingang, Flur, Gäste-WC, Speisekammer, Treppenhaus, Wohnzimmer und Küche, überdachte Terrasse.
Die Küche und das Wohnzimmer haben Zugang zum Garten und einer gepflasterten Terrasse, wo ein Außengrill mit Stein ausgekleidet ist. Im Wohnzimmer gibt es einen internen Kamin.
Stock: Flur, 2 Schlafzimmer und Badezimmer. Eines der Schlafzimmer hat eine Galerie von 10 m2.

Jeden Tag etwas Neues - Mehr als 2000 Immobilien in unserem Angebot!
Mehr unter: www.sonce-nepremicnine.si

Nelle vicinanze di Parenzo, a soli 5 km dal mare, questa casa di alta qualità si trova nel cortile. La casa con la sua posizione offre pace e una vista aperta sul mare e sui campi.
La casa è composta da piano terra e primo piano e ha una superficie totale di 95 m2.
Piano terra: ingresso coperto, ingresso, bagno per gli ospiti, dispensa, scala, soggiorno e cucina, terrazza coperta.
La cucina e il soggiorno hanno accesso al giardino e ad una terrazza pavimentata, dove una griglia esterna è rivestita in pietra. Nel soggiorno c'è un camino interno.
Piano: disimpegno, 2 camere da letto e bagno. Una delle camere da letto ha una galleria di 10 m2.

Ogni giorno qualcosa di nuovo - Più di 2000 proprietà nella nostra offerta!
Maggiori informazioni su: www.sonce-nepremicnine.si

In the vicinity of Porec, only 5 km from the sea, this high quality house is located in the yard. The house with its location offers peace and an open view of the sea and the fields.
The house consists of ground floor and first floor and has a total area of ​​95 m2.
Ground floor: covered entrance, hall, guest toilet, pantry, staircase, living room and kitchen, covered terrace.
The kitchen and living room have access to the garden and a paved terrace, where an outdoor grill is lined with stone. In the living room there is an internal fireplace.
Floor: hallway, 2 bedrooms and bathroom. One of the bedrooms has a gallery of 10 m2.

Every day something new - More than 2000 properties in our offer!
More at: www.sonce-nepremicnine.si

У околини Пореча, само 5 км од мора, ова квалитетна кућа налази се у дворишту. Кућа са својом локацијом нуди мир и отворени поглед на море и поља.
Кућа се састоји од приземља и ката и има укупну површину од 95 м2.
Приземље: покривени улаз, ходник, гостињски тоалет, остава, степениште, дневни боравак и кухиња, наткривена тераса.
Кухиња и дневни боравак имају приступ врту и поплочану терасу, гдје је вањски роштиљ обложен каменом. У дневној соби налази се унутрашњи камин.
Спрат: ходник, 2 спаваће собе и купатило. Једна од спаваћих соба има галерију од 10 м2.

Свакодневно нешто ново - Више од 2000 некретнина у нашој понуди!
Више на: ввв.сонце-непремицнине.си

Вблизи Пореча, всего в 5 км от моря, этот высококачественный дом расположен во дворе. Дом с его местоположением предлагает мир и открытый вид на море и поля.
Дом состоит из первого этажа и первого этажа и имеет общую площадь 95 м2.
Первый этаж: крытый вход, холл, гостевой туалет, кладовая, лестница, гостиная и кухня, крытая терраса.
Кухня и гостиная имеют доступ к саду и террасу с твердым покрытием, где открытый гриль облицован камнем. В гостиной есть внутренний камин.
Этаж: прихожая, 2 спальни и ванная комната. Одна из спален имеет галерею 10 м2.

Каждый день что-то новое - более 2000 объектов в нашем предложении!
Больше на: www.sonce-nepremicnine.si

Dans les environs de Porec, à seulement 5 km de la mer, cette maison de haute qualité est située dans la cour. La maison avec son emplacement offre la paix et une vue dégagée sur la mer et les champs.
La maison se compose de rez de chaussée et premier étage et a une superficie totale de 95 m2.
Rez de chaussée: entrée couverte, hall, toilettes invités, cellier, escalier, salon et cuisine, terrasse couverte.
La cuisine et le salon ont accès au jardin et à une terrasse pavée, où un barbecue est recouvert de pierre. Dans le salon il y a une cheminée interne.
Etage: couloir, 2 chambres et salle de bain. Une des chambres a une galerie de 10 m2.

Chaque jour quelque chose de nouveau - Plus de 2000 propriétés dans notre offre!
Plus d'informations sur: www.sonce-nepremicnine.si

En las cercanías de Porec, a solo 5 km del mar, esta casa de alta calidad se encuentra en el patio. La casa con su ubicación ofrece paz y una vista abierta del mar y los campos.
La casa consta de planta baja y primer piso y tiene una superficie total de 95 m2.
Planta baja: entrada cubierta, hall, aseo de invitados, despensa, escalera, sala de estar y cocina, terraza cubierta.
La cocina y la sala de estar tienen acceso al jardín y a una terraza pavimentada, donde una parrilla al aire libre está revestida de piedra. En la sala de estar hay una chimenea interna.
Piso: pasillo, 2 dormitorios y baño. Uno de los dormitorios tiene una galería de 10 m2.

Todos los días algo nuevo - ¡Más de 2000 propiedades en nuestra oferta!
Más en: www.sonce-nepremicnine.si

Në afërsi të Porec, vetëm 5 km larg detit, kjo shtëpi me cilësi të lartë gjendet në oborr. Shtëpia me vendndodhjen e saj ofron paqe dhe një pamje të hapur të detit dhe të fushave.
Shtëpia përbëhet nga katin e parë dhe katin e parë dhe ka një sipërfaqe totale prej 95 m2.
Kati përdhes: Hyrja e mbuluar, sallë, tualet mysafir, depo, shkallë, dhomë të gjallë dhe kuzhinë, tarracë e mbuluar.
Kuzhinë dhe dhomen e ndjenjes kanë qasje në kopsht dhe një tarracë të shtruar, ku një vuaj në natyrë është e veshur me gurë. Në dhomën e ndenjes ka një fireplace të brendshme.
Kati: korridor, 2 dhoma gjumi dhe banjo. Një nga dhomat e gjumit ka një galeri prej 10 m2.

Çdo ditë diçka e re - Më shumë se 2000 prona në ofertën tonë!
Më shumë në: www.sonce-nepremicnine.si

I närheten av Porec, bara 5 km från havet ligger detta högkvalitativa hus på gården. Huset med sin plats erbjuder fred och en öppen utsikt över havet och åkrarna.
Huset består av bottenvåning och första våningen och har en total yta på 95 m2.
Bottenvåning: täckt ingång, hall, gästtoalett, skafferi, trappa, vardagsrum och kök, täckt terrass.
Köket och vardagsrummet har tillgång till trädgården och en asfalterad terrass, där en utomhusgrill är fodrad med sten. I vardagsrummet finns en intern öppen spis.
Våning: hall, 2 sovrum och badrum. Ett av sovrummen har ett galleri på 10 m2.

Varje dag något nytt - Mer än 2000 fastigheter i vårt erbjudande!
Mer på: www.sonce-nepremicnine.si

This site uses cookies for better performance and user experience. Do you agree to use of cookies?

Find out more

Cookies on our web page

What is Cookie?

A cookie is a small piece of data sent from a website and stored in a user's web browse while a user is browsing a website. When the user browses the same website in the future, the data stored in the cookie can be retrieved by the website to notify the website of the user's previous activity

 

How do we use cookies?

A visit to a this page could generate the following types of cookie.

 

Strictly necessary cookies

These cookies are essential in order to enable you to move around the website and use its features, such as accessing secure areas of the website. Without these cookies services you have asked for, like shopping baskets or e-billing, cannot be provided.

 

2. Performance cookies

These cookies collect information about how visitors use a website, for instance which pages visitors go to most often, and if they get error messages from web pages. These cookies don’t collect information that identifies a visitor. All information these cookies collect is aggregated and therefore anonymous. It is only used to improve how a website works.

 

3. Functionality cookies

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. For instance, a website may be able to provide you with local weather reports or traffic news by storing in a cookie the region in which you are currently located. These cookies can also be used to remember changes you have made to text size, fonts and other parts of web pages that you can customise. They may also be used to provide services you have asked for such as watching a video or commenting on a blog. The information these cookies collect may be anonymised and they cannot track your browsing activity on other websites.

 

4. Targeting and advertising cookies

These cookies are used to deliver adverts more relevant to you and your interests They are also used to limit
the number of times you see an advertisement as well as help measure the effectiveness of the advertising campaign. They are usually placed by advertising networks with the website operator’s permission. They remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Quite often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

 

Cookie management

Cookies can be managed via the web browser settings. Please, see you browser help how to manage cookies.

 

On this site you can always turn cookies on/off on menu item “Cookie Management”.

 

Website management

This website is managed by:

Kabi d.o.o.