Apartment Apartment Istria, Medulin, Price: 135,000.00

Basic information

Price:
135,000.00 
transaction:
for sale
ad code:
A190726-03759
object style:
Apartment
type:
Apartment
country:
Croatia
location:
Istria, Medulin
year of building:
2020
flat:
1.
size:
53.00 m²
other:
balcony, loggia, land registry

Contact

SONCE SKUPINA d.o.o.
PE Dolenjska cesta 43
1000 Ljubljana
GSM:
+386 41 655 922

Send question

E-mail was sent!

Send
Apartment Apartment, Istria, Medulin, Medulin

1 of 8

Previous image Next image
Gallery

description

Stanovanja se nahajajo v manjši zgradbi v izgradnji, načrtovani zaključek projektov poleti 2020. Vrhunska oprema in gradnja, odlična lokacija le 200m oddaljena od morja in plaže in 600m od centra mesta.
Apartma S4 je v 1. nadstropju in je sestavljen iz vhoda, dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico odprtega tipa 22,62 m2, ima 2 spalnici po 10 m2, kopalnico, ložo 4m2 in balkon 3 m2. Parkirišče je na voljo za vsako stanovanje z doplačilom. Ne zamudite rezervacijo.

Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi !

Več nawww.sonce-nepremicnine.si

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in jih je potrebno preveriti v naši agenciji.

 

Stanovi se nalaze u maloj zgradi u izgradnji, planirano je dovršenje projekata u ljeto 2020. godine.
Apartman S4 nalazi se na 1. katu i sastoji se od ulaza, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom otvorenog tipa 22,62 m2, 2 spavaće sobe 10 m2, kupaonice, lođe 4m2 i balkona 3 m2. Parkiranje je dostupno za svaki apartman uz nadoplatu. Ne propustite rezervirati.

Svaki dan nešto novo - Više od 2000 nekretnina u našoj ponudi!

Više na : www.sonce-nepremicnine.si

Informacije na ovoj internetskoj stranici služe samo u informativne svrhe i moraju biti provjerene u našoj agenciji.

 

Die Wohnungen befinden sich in einem kleinen Gebäude im Bau. Die Fertigstellung der Projekte ist für den Sommer 2020 geplant. Erstklassige Ausstattung und Bauweise, hervorragende Lage, nur 200 m vom Meer und Strand und 600 m vom Stadtzentrum entfernt.
Wohnung S4 befindet sich im 1. Stock und besteht aus Eingang, Wohnzimmer mit Küche und Esszimmer von offenem Typ 22,62 m2, 2 Schlafzimmer 10 m2, Bad, Loggia 4m2 und Balkon 3 m2. Parkplätze stehen für jedes Apartment gegen Aufpreis zur Verfügung. Verpassen Sie keine Reservierung.

Jeden Tag etwas Neues - Mehr als 2000 Objekte in unserem Angebot!

Mehr unter : www.sonce-nepremicnine.si

Die Informationen auf dieser Website dienen nur zu Informationszwecken und müssen von unserer Agentur überprüft werden.

 

Gli appartamenti sono situati in un piccolo edificio in costruzione, completamento previsto dei progetti nell'estate del 2020. Attrezzature e costruzioni di qualità superiore, posizione eccellente a soli 200 metri dal mare e dalla spiaggia ea 600 metri dal centro città.
L'appartamento S4 si trova al 1 ° piano ed è composto da ingresso, soggiorno con cucina e sala da pranzo di tipo aperto 22,62 m2, 2 camere da letto 10 m2, bagno, loggia 4m2 e balcone 3 m2. Il parcheggio è disponibile per ogni appartamento a un costo aggiuntivo. Non perdere una prenotazione.

Ogni giorno qualcosa di nuovo - Oltre 2000 proprietà nella nostra offerta!

Maggiori informazioni su : www.sonce-nepremicnine.si

Le informazioni su questo sito Web sono solo a scopo informativo e devono essere controllate dalla nostra agenzia.

 

Flats are located in a small building under construction, planned completion of the projects in the summer of 2020. Superior equipment and construction, excellent location only 200m away from the sea and the beach and 600m from the city center.
Apartment S4 is on the 1st floor and consists of entrance, living room with kitchen and dining room of open type 22,62 m2, 2 bedrooms 10 m2, bathroom, loggia 4m2 and balcony 3 m2. Parking is available for every apartment at an extra charge. Do not miss a reservation.

Every day something new - More than 2000 properties in our offer!

More at : www.sonce-nepremicnine.si

The information on this website is for informational purposes only and needs to be checked by our agency.

 

Станови се налазе у малој згради у изградњи, планирани завршетак пројеката у љето 2020. године.
Апартман С4 се налази на 1. кату и састоји се од улаза, дневног боравка с кухињом и благоваоницом отвореног типа 22,62 м2, 2 спаваће собе 10 м2, купаонице, лође 4м2 и балкона 3 м2. Паркинг је доступан за сваки апартман уз надоплату. Не пропустите резервацију.

Сваки дан нешто ново - Више од 2000 објеката у нашој понуди!

Више на : ввв.сонце-непремицнине.си

Информације на овом сајту су само информативне природе и потребно их је проверити у нашој агенцији.

 

Квартиры расположены в небольшом строящемся здании, запланированное завершение проектов летом 2020 года. Превосходное оборудование и строительство, отличное расположение всего в 200 метрах от моря и пляжа и в 600 метрах от центра города.
Квартира S4 находится на 1 этаже и состоит из прихожей, гостиной с кухней и столовой открытого типа 22,62 м2, 2 спален 10 м2, ванной комнаты, лоджии 4м2 и балкона 3 м2. Парковка доступна для каждой квартиры за дополнительную плату. Не пропустите бронирование.

Каждый день что-то новое - более 2000 предложений в нашем предложении!

Больше на : www.sonce-nepremicnine.si

Информация на этом сайте носит исключительно информационный характер и должна быть проверена нашим агентством.

 

Les appartements sont situés dans un petit immeuble en construction, l'achèvement prévu des projets étant prévu pour l'été 2020. Construction et équipement de qualité supérieure, excellent emplacement à 200 m de la mer et de la plage et à 600 m du centre-ville.
L'appartement S4 se situe au 1er étage et comprend une entrée, un salon avec cuisine et salle à manger de type ouvert de 22,62 m2, 2 chambres à coucher de 10 m2, une salle de bains, une loggia de 4m2 et un balcon de 3 m2. Un parking est disponible pour chaque appartement moyennant des frais supplémentaires. Ne manquez pas une réservation.

Chaque jour quelque chose de nouveau - Plus de 2000 propriétés dans notre offre!

Plus sur : www.sonce-nepremicnine.si

Les informations sur ce site sont uniquement à des fins d'information et doivent être vérifiées par notre agence.

 

Los pisos se ubican en un pequeño edificio en construcción, cuya finalización está prevista para el verano de 2020. Equipamiento y construcción superiores, excelente ubicación, a solo 200 m del mar y la playa, y a 600 m del centro de la ciudad.
El apartamento S4 está en el 1er piso y consta de entrada, sala de estar con cocina y comedor de tipo abierto de 22,62 m2, 2 habitaciones de 10 m2, baño, logia de 4 m2 y balcón de 3 m2. El estacionamiento está disponible para cada apartamento con un cargo adicional. No te pierdas una reserva.

Cada día algo nuevo - ¡Más de 2000 propiedades en nuestra oferta!

Más en : www.sonce-nepremicnine.si

La información en este sitio web es solo para fines informativos y debe ser verificada por nuestra agencia.

 

Banesat janë të vendosura në një ndërtesë të vogël në ndërtim e sipër, përfundimi i planifikuar i projekteve në verën e vitit 2020. Pajisjet dhe ndërtimi superior, lokacioni i shkëlqyer vetëm 200 metra larg nga deti dhe plazhi dhe 600 metra nga qendra e qytetit.
Apartament S4 ndodhet ne katin e pare dhe perbehet nga hyrja, dhome ndenje me kuzhinen dhe ngrenje me siperfaqe 22,62 m2, 2 dhoma gjumi 10 m2, banjo, lozha 4m2 dhe ballkon 3 m2. Parkimi është në dispozicion për çdo apartament në një pagesë shtesë. Mos e humbisni një rezervë.

Çdo ditë diçka e re - Më shumë se 2000 prona në ofertën tonë!

Më shumë në : www.sonce-nepremicnine.si

Informacioni në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe duhet të kontrollohet nga agjencia jonë.

 

Lägenheterna är belägna i en liten byggnad under uppförande, planerad genomförande av projekten sommaren 2020. Superior utrustning och konstruktion, utmärkt läge bara 200 meter från havet och stranden och 600 meter från stadens centrum.
Lägenhet S4 ligger på 1: a våningen och består av entré, vardagsrum med kök och matsal av öppen typ 22,62 m2, 2 sovrum 10 m2, badrum, loggia 4m2 och balkong 3 m2. Parkering finns för varje lägenhet mot en extra kostnad. Missa inte en bokning.

Varje dag något nytt - Mer än 2000 fastigheter i vårt erbjudande!

Mer på : www.sonce-nepremicnine.si

Informationen på denna webbplats är endast för informationssyfte och måste kontrolleras av vår byrå.

 

Similar ads

Apartment Apartment Istria, Medulin, Medulin

for sale
size: 55.00
Price: 85,000.00 79,000.00

This site uses cookies for better performance and user experience. Do you agree to use of cookies?

Find out more

Cookies on our web page

What is Cookie?

A cookie is a small piece of data sent from a website and stored in a user's web browse while a user is browsing a website. When the user browses the same website in the future, the data stored in the cookie can be retrieved by the website to notify the website of the user's previous activity

 

How do we use cookies?

A visit to a this page could generate the following types of cookie.

 

Strictly necessary cookies

These cookies are essential in order to enable you to move around the website and use its features, such as accessing secure areas of the website. Without these cookies services you have asked for, like shopping baskets or e-billing, cannot be provided.

 

2. Performance cookies

These cookies collect information about how visitors use a website, for instance which pages visitors go to most often, and if they get error messages from web pages. These cookies don’t collect information that identifies a visitor. All information these cookies collect is aggregated and therefore anonymous. It is only used to improve how a website works.

 

3. Functionality cookies

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. For instance, a website may be able to provide you with local weather reports or traffic news by storing in a cookie the region in which you are currently located. These cookies can also be used to remember changes you have made to text size, fonts and other parts of web pages that you can customise. They may also be used to provide services you have asked for such as watching a video or commenting on a blog. The information these cookies collect may be anonymised and they cannot track your browsing activity on other websites.

 

4. Targeting and advertising cookies

These cookies are used to deliver adverts more relevant to you and your interests They are also used to limit
the number of times you see an advertisement as well as help measure the effectiveness of the advertising campaign. They are usually placed by advertising networks with the website operator’s permission. They remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Quite often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

 

Cookie management

Cookies can be managed via the web browser settings. Please, see you browser help how to manage cookies.

 

On this site you can always turn cookies on/off on menu item “Cookie Management”.

 

Website management

This website is managed by:

Kabi d.o.o.