• Information
 • description

Real estate details

Real estate type
House Detached
size
300 m²
year of building
1990
flat
Ground floor + first floor
year of refurbishing
2017
Ad code
V201208-04033
No. of bedrooms
6
No. of bathrooms
3

 • Air conditioning
 • Central heating
 • Enclosed garden
description

Nepremičnine Istra, prodamo hišo, Novigrad
Hiša v Novigradu ima skupno 300 m2 stanovanjske površine in stoji na parceli velikosti 605 m2. Oddaljenost od morja in lepe kamnite plaže je 300m in 1km  od centra Novigrada. Hiša je sestavljena iz pritličja in prvega nadstropja. Ima 6 spalnic, 3 kopalnice, 3 kuhinje, dnevno sob in več teras, nekatere s pogledom na morje. Hiša se prodaja z opremo.  Nahaja se na odlični lokaciji in je kategorizirana za oddajanje v turistični sezoni.

Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi !

Več nawww.sonce-nepremicnine.si

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in jih je potrebno preveriti v naši agenciji.

Nekretnine Istra, kuća na prodaju, Novigrad
Kuća u Novigradu ima ukupno 300 m2 stambenog prostora i stoji na parceli od 605 m2. Udaljenost od mora i prekrasne kamene plaže je 300m, a od centra Novigrada 1km. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. Ima 6 spavaćih soba, 3 kupaonice, 3 kuhinje, dnevne sobe i nekoliko terasa, neke s pogledom na more. Kuća se prodaje s opremom. Smješteno je na izvrsnom položaju i kategorizirano je za iznajmljivanje tijekom turističke sezone.

Svakog dana nešto novo - više od 2000 nekretnina u našoj ponudi!

Više na : www.sonce-nepremicnine.si

Podaci na ovom web mjestu su samo u informativne svrhe i treba ih provjeriti u našoj agenciji.

Immobilien Istrien, Haus zum Verkauf, Novigrad
Das Haus in Novigrad verfügt über insgesamt 300 m2 Wohnfläche und steht auf einem Grundstück von 605 m2. Die Entfernung zum Meer und zum schönen Steinstrand beträgt 300 m und 1 km vom Zentrum von Novigrad. Das Haus besteht aus Erdgeschoss und ersten Stock. Es verfügt über 6 Schlafzimmer, 3 Badezimmer, 3 Küchen, Wohnzimmer und mehrere Terrassen, einige mit Meerblick. Das Haus wird mit Ausrüstung verkauft. Es befindet sich in einer großartigen Lage und kann während der Touristensaison gemietet werden.

Jeden Tag etwas Neues - Mehr als 2000 Immobilien in unserem Angebot!

Mehr unter : www.sonce-nepremicnine.si

Die Informationen auf dieser Website dienen nur zu Informationszwecken und sollten von unserer Agentur überprüft werden.

Immobiliare Istria, casa in vendita, Novigrad
La casa a Novigrad ha un totale di 300 m2 di superficie abitabile e si trova su un terreno di 605 m2. La distanza dal mare e dalla bellissima spiaggia di sassi è di 300 me 1 km dal centro di Novigrad. La casa è composta da piano terra e primo piano. Dispone di 6 camere da letto, 3 bagni, 3 cucine, soggiorni e diverse terrazze, alcune con vista mare. La casa viene venduta con attrezzatura. Si trova in un'ottima posizione ed è classificato in affitto durante la stagione turistica.

Qualcosa di nuovo ogni giorno - Più di 2000 proprietà nella nostra offerta!

Maggiori informazioni su : www.sonce-nepremicnine.si

Le informazioni su questo sito Web sono solo a scopo informativo e devono essere verificate con la nostra agenzia.

Real Estate Istria, house for sale, Novigrad
The house in Novigrad has a total of 300 m2 of living space and stands on a plot of 605 m2. Distance from the sea and beautiful stone beach is 300m and 1km from the center of Novigrad. The house consists of ground floor and first floor. It has 6 bedrooms, 3 bathrooms, 3 kitchens, living rooms and several terraces, some with sea views. The house is sold with equipment. It is located in a great location and is categorized for rent during the tourist season.

Something new every day - More than 2000 properties in our offer!

More at : www.sonce-nepremicnine.si

The information on this website is for informational purposes only and should be checked with our agency.

Некретнине Истра, кућа на продају, Новиград
Кућа у Новиграду има укупно 300 м2 стамбеног простора и стоји на парцели од 605 м2. Удаљеност од мора и прекрасне камене плаже је 300м, а од центра Новиграда 1км. Кућа се састоји од приземља и ката. Има 6 спаваћих соба, 3 купатила, 3 кухиње, дневне собе и неколико тераса, од којих неке имају поглед на море. Кућа се продаје са опремом. Налази се на одличној локацији и категоризован је за изнајмљивање током туристичке сезоне.

Сваког дана нешто ново - више од 2000 некретнина у нашој понуди!

Више на : ввв.сонце-непремицнине.си

Информације на овом веб месту су само у информативне сврхе и треба их проверити у нашој агенцији.

Недвижимость Истрия, дом на продажу, Новиград
Дом в Новиграде имеет в общей сложности 300 м2 жилой площади и стоит на участке площадью 605 м2. Расстояние до моря и красивого каменного пляжа составляет 300 м и 1 км от центра Новиграда. Дом состоит из первого и второго этажей. Он имеет 6 спален, 3 ванные комнаты, 3 кухни, гостиные и несколько террас, некоторые с видом на море. Дом продается с техникой. Он расположен в прекрасном месте и предназначен для аренды во время туристического сезона.

Что-то новое каждый день - в нашем предложении более 2000 объектов!

Подробнее на : www.sonce-nepremicnine.si

Информация на этом веб-сайте предназначена только для информационных целей, и ее следует уточнять в нашем агентстве.

Immobilier Istrie, maison à vendre, Novigrad
La maison à Novigrad a un total de 300 m2 habitables et se dresse sur un terrain de 605 m2. La distance de la mer et de la belle plage de pierre est à 300m et à 1 km du centre de Novigrad. La maison se compose du rez-de-chaussée et du premier étage. Il dispose de 6 chambres, 3 salles de bains, 3 cuisines, salons et plusieurs terrasses, certaines avec vue sur la mer. La maison est vendue avec équipement. Il est situé dans un excellent emplacement et est classé à la location pendant la saison touristique.

Du nouveau chaque jour - Plus de 2000 propriétés dans notre offre!

Plus d'informations sur : www.sonce-nepremicnine.si

Les informations sur ce site sont à titre informatif uniquement et doivent être vérifiées auprès de notre agence.

Inmobiliaria Istria, casa en venta, Novigrad
La casa en Novigrad tiene un total de 300 m2 de espacio habitable y se encuentra en una parcela de 605 m2. La distancia desde el mar y la hermosa playa de piedra es de 300 my 1 km del centro de Novigrad. La casa consta de planta baja y primer piso. Dispone de 6 dormitorios, 3 baños, 3 cocinas, salones y varias terrazas, algunas con vistas al mar. La casa se vende con equipamiento. Se encuentra en una excelente ubicación y está categorizado para alquiler durante la temporada turística.

Algo nuevo cada día - ¡Más de 2000 propiedades en nuestra oferta!

Más en : www.sonce-nepremicnine.si

La información en este sitio web es solo para fines informativos y debe ser verificada con nuestra agencia.

Patundshmëritë Istria, shtëpi për shitje, Novigrad
Shtëpia në Novigrad ka një sipërfaqe totale prej 300 m2 dhe qëndron në një ngastër prej 605 m2. Largësia nga deti dhe plazhi i bukur me gurë është 300 dhe 1 km nga qendra e Novigrad. Shtëpia përbëhet nga kati i parë dhe kati i parë. Ajo ka 6 dhoma gjumi, 3 banjo, 3 kuzhina, dhoma të jetesës dhe disa tarraca, disa me pamje nga deti. Shtëpia shitet me pajisje. Ndodhet në një vend të shkëlqyeshëm dhe kategorizohet me qira gjatë sezonit turistik.

Diçka e re çdo ditë - Më shumë se 2000 prona në ofertën tonë!

Më shumë në : www.sonce-nepremicnine.si

Informacioni në këtë faqe në internet është vetëm për qëllime informative dhe duhet të kontrollohet me agjencinë tonë.

Fastigheter Istrien, hus till salu, Novigrad
Huset i Novigrad har totalt 300 m2 boyta och står på en tomt på 605 m2. Avstånd från havet och den vackra stenstranden är 300 meter och 1 km från Novigrads centrum. Huset består av bottenvåningen och första våningen. Den har 6 sovrum, 3 badrum, 3 kök, vardagsrum och flera terrasser, några med havsutsikt. Huset säljs med utrustning. Det ligger på ett utmärkt läge och kategoriseras för uthyrning under turistsäsongen.

Något nytt varje dag - Mer än 2000 fastigheter i vårt erbjudande!

Mer på : www.sonce-nepremicnine.si

Informationen på denna webbplats är endast avsedd för informationsändamål och bör kontrolleras hos vår byrå.

Similar real estates nearby

Istria, Novigrad
 • House Detached
 • 650,000
 • 300 m²
 • 597.00 m²
 • 6
 • 6
650,000
More
Istria, Novigrad
 • House Detached
 • 599,000
 • 300 m²
 • 782.00 m²
 • 8
 • 4
599,000
More
Istria, Novigrad
 • House Detached
 • 595,000
 • 315 m²
 • 635.00 m²
 • 6
 • 6
 • 8
595,000
More
Istria, Bale
 • House Detached
 • 460,000
 • 290 m²
 • 2,000.00 m²
 • 4
 • 5
 • 5
460,000
More
Istria, Poreč
 • House Detached
 • 700,000
 • 300 m²
 • 280.00 m²
 • 6
 • 4
 • 7
700,000
More
Istria, Umag
 • House Detached
 • 550,000
 • 300 m²
 • 343.00 m²
 • 5
 • 3
 • 8
550,000
More

This site uses cookies for better performance and user experience. Do you agree to use of cookies?

Find out more

Cookies on our web page

What is Cookie?

A cookie is a small piece of data sent from a website and stored in a user's web browse while a user is browsing a website. When the user browses the same website in the future, the data stored in the cookie can be retrieved by the website to notify the website of the user's previous activity

 

How do we use cookies?

A visit to a this page could generate the following types of cookie.

 

Strictly necessary cookies

These cookies are essential in order to enable you to move around the website and use its features, such as accessing secure areas of the website. Without these cookies services you have asked for, like shopping baskets or e-billing, cannot be provided.

 

2. Performance cookies

These cookies collect information about how visitors use a website, for instance which pages visitors go to most often, and if they get error messages from web pages. These cookies don’t collect information that identifies a visitor. All information these cookies collect is aggregated and therefore anonymous. It is only used to improve how a website works.

 

3. Functionality cookies

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. For instance, a website may be able to provide you with local weather reports or traffic news by storing in a cookie the region in which you are currently located. These cookies can also be used to remember changes you have made to text size, fonts and other parts of web pages that you can customise. They may also be used to provide services you have asked for such as watching a video or commenting on a blog. The information these cookies collect may be anonymised and they cannot track your browsing activity on other websites.

 

4. Targeting and advertising cookies

These cookies are used to deliver adverts more relevant to you and your interests They are also used to limit
the number of times you see an advertisement as well as help measure the effectiveness of the advertising campaign. They are usually placed by advertising networks with the website operator’s permission. They remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Quite often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

 

Cookie management

Cookies can be managed via the web browser settings. Please, see you browser help how to manage cookies.

 

On this site you can always turn cookies on/off on menu item “Cookie Management”.

 

Website management

This website is managed by:

Kabi d.o.o.