Filter 7
  • Information
  • Equipment
  • Description

Real estate details

Real estate type
Business Premises Multipurpose
Ad code
OD230123-04787
size
20 m²
year of building
2008
flat
Ground floor
No. of bathrooms
1
No. of rooms
1

Location information

country
Croatia
region
Istria
area
Novigrad
location
Novigrad
Description

Nepremičnine Istra, oddamo poslovni prostor za dolgoročen najem, Novigrad, center
Poslovni prostor v Novigradu meri 20 m2 in se nahaja v pritličju. Oddaljenost od morja je 100m, prostor se nahaja v centru mesta Novigrad. Prostor je sestavljen iz kopalnice in poslovnega prostora. Komunalne storitve se plačajo dodatno k ceni najema.

Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi !

Več nawww.sonce-nepremicnine.si

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in jih je potrebno preveriti v naši agenciji.

OPOMBA: Za morebitne napake v opisih nepremičnin ne odgovarjamo, želimo pa biti čim bolj natančni in točni.

Некретнине Истра, пословни простор за дугорочни најам, Новиград, центар
Пословни простор у Новиграду површине је 20 м2 и налази се у приземљу. Удаљеност од мора је 100м, мјесто се налази у центру Новиграда. Простор се састоји од купатила и пословног простора. Уз цену закупа плаћају се и комуналије.

Сваки дан нешто ново - Више од 2000 некретнина у нашој понуди!

Више на : ввв.сонце-непремицнине.си

Информације на овој веб страници су само у информативне сврхе и морају се проверити у нашој агенцији.

НАПОМЕНА: Не сносимо одговорност за било какве грешке у описима некретнина, али желимо да будемо што прецизнији и тачнији.

Nekretnine Istra, najam poslovnog prostora za dugoročni najam, Novigrad, centar
Poslovni prostor u Novigradu površine je 20 m2 i nalazi se u prizemlju. Udaljenost od mora je 100m, mjesto se nalazi u centru Novigrada. Prostor se sastoji od kupaonice i poslovnog prostora. Režije se plaćaju uz cijenu najma.

Svaki dan nešto novo - Više od 2000 nekretnina u našoj ponudi!

Više na : www.sonce-nepremicnine.si

Podaci na ovoj stranici su informativnog karaktera i potrebno ih je provjeriti u našoj agenciji.

NAPOMENA: Ne odgovaramo za greške u opisu nekretnina, ali želimo biti što precizniji i točniji.

Real estate Istra, office space for rent for long-term rent, Novigrad, center
Business premises in Novigrad measure 20 m2 and are located on the ground floor. The distance from the sea is 100m, the place is located in the center of Novigrad. The space consists of a bathroom and a business area. Utilities are paid in addition to the rental price.

Something new every day - More than 2000 properties in our offer!

More at : www.sonce-nepremicnine.si

The information on this website is for informational purposes only and must be checked in our agency.

NOTE: We are not responsible for any errors in the property descriptions, but we want to be as precise and accurate as possible.

Immobilien Istrien, Büroräume zu vermieten zur Langzeitmiete, Novigrad, Zentrum
Geschäftsräume in Novigrad messen 20 m2 und befinden sich im Erdgeschoss. Die Entfernung vom Meer beträgt 100 m, der Ort befindet sich im Zentrum von Novigrad. Der Raum besteht aus einem Badezimmer und einem Geschäftsbereich. Nebenkosten werden zusätzlich zum Mietpreis bezahlt.

Jeden Tag etwas Neues - Mehr als 2000 Objekte in unserem Angebot!

Mehr unter : www.sonce-nepremicnine.si

Die Informationen auf dieser Website dienen nur zu Informationszwecken und müssen in unserer Agentur überprüft werden.

HINWEIS: Wir sind nicht verantwortlich für Fehler in den Objektbeschreibungen, aber wir möchten so genau und genau wie möglich sein.

Immobiliare Istria, uffici in affitto per affitto a lungo termine, Cittanova, centro
I locali commerciali a Cittanova misurano 20 m2 e si trovano al piano terra. La distanza dal mare è di 100 m, il posto si trova nel centro di Cittanova. Lo spazio è composto da un bagno e una zona commerciale. Le utenze sono pagate in aggiunta al prezzo di affitto.

Qualcosa di nuovo ogni giorno - Più di 2000 proprietà nella nostra offerta!

Altro su : www.sonce-nepremicnine.si

Le informazioni su questo sito web sono solo a scopo informativo e devono essere verificate nella nostra agenzia.

NOTA: Non siamo responsabili per eventuali errori nelle descrizioni delle proprietà, ma vogliamo essere il più precisi e accurati possibile.

Immobilier Istra, bureaux à louer à long terme, Novigrad, centre
Les locaux commerciaux à Novigrad mesurent 20 m2 et sont situés au rez-de-chaussée. La distance de la mer est de 100m, l'endroit est situé au centre de Novigrad. L'espace se compose d'une salle de bain et d'un espace affaires. Les services publics sont payés en plus du prix de la location.

Quelque chose de nouveau chaque jour - Plus de 2000 propriétés dans notre offre !

Plus sur : www.sonce-nepremicnine.si

Les informations sur ce site sont à titre informatif uniquement et doivent être vérifiées dans notre agence.

REMARQUE : Nous ne sommes pas responsables des erreurs dans les descriptions de propriété, mais nous voulons être aussi précis et exacts que possible.

Недвижимость Истра, сдам в долгосрочную аренду офисные помещения, г. Новиград, центр
Коммерческие помещения в Новиграде площадью 20 м2 расположены на первом этаже. Удаленность от моря 100 м, место находится в центре Новиграда. Пространство состоит из ванной комнаты и бизнес-зоны. Коммунальные услуги оплачиваются дополнительно к стоимости аренды.

Каждый день что-то новое - в нашем предложении более 2000 объектов!

Подробнее на : www.sonce-nepremicnine.si

Информация на этом сайте носит ознакомительный характер и должна быть проверена в нашем агентстве.

ПРИМЕЧАНИЕ. Мы не несем ответственности за какие-либо ошибки в описаниях недвижимости, но мы хотим быть максимально точными и точными.

Inmobiliaria Istra, espacio de oficina en alquiler a largo plazo, Novigrad, centro
Los locales comerciales en Novigrad miden 20 m2 y están ubicados en la planta baja. La distancia desde el mar es de 100 m, el lugar está ubicado en el centro de Novigrad. El espacio consta de un baño y una zona de negocios. Los servicios públicos se pagan además del precio del alquiler.

Algo nuevo cada día - ¡Más de 2000 propiedades en nuestra oferta!

Más en : www.sonce-nepremicnine.si

La información de este sitio web es solo para fines informativos y debe ser consultada en nuestra agencia.

NOTA: No somos responsables de ningún error en las descripciones de las propiedades, pero queremos ser lo más precisos y precisos posible.

Real estate Istra jepet me qera ambjent zyrash me qera afatgjate Novigrad qender
Lokalet e biznesit në Novigrad kanë një sipërfaqe prej 20 m2 dhe janë të vendosura në katin e parë. Largësia nga deti është 100m, vendi ndodhet në qendër të Novigradit. Ambjenti perbehet nga nje tualet dhe nje ambjent biznesi. Shërbimet paguhen përveç çmimit të qirasë.

Diçka e re çdo ditë - Më shumë se 2000 prona në ofertën tonë!

Më shumë në : www.sonce-nepremicnine.si

Informacioni në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe duhet të kontrollohet në agjencinë tonë.

SHËNIM: Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë gabim në përshkrimet e pronës, por duam të jemi sa më të saktë dhe të saktë që të jetë e mundur.

Fastigheter Istra, kontorslokaler att hyra för långtidsuthyrning, Novigrad, centrum
Affärslokaler i Novigrad mäter 20 m2 och ligger på bottenvåningen. Avståndet från havet är 100m, platsen ligger i centrum av Novigrad. Lokalen består av ett badrum och en affärsdel. Utilities betalas utöver hyran.

Något nytt varje dag - Mer än 2000 fastigheter i vårt erbjudande!

Mer på : www.sonce-nepremicnine.si

Informationen på denna webbplats är endast i informationssyfte och måste kontrolleras i vår byrå.

OBS: Vi ansvarar inte för eventuella fel i fastighetsbeskrivningarna, men vi vill vara så exakta och korrekta som möjligt.

Istria