Vili Nadgorica

Slovenia, Ljubljana, Bežigrad

Description

Iščete svetlo, moderno, prostorno in zračno stanovanje s pridihom narave? Seveda.

Z veseljem vam predstavljamo idilični večstanovanjski Vili Nadgorica, v Črnučah.

Novograjen sodoben večstanovanjski objekt je zasnovan z uporabo kakovostnih, trajnih in sodobnih materialov, ki nudijo visoko kvaliteto bivanja. Dvojček vil modernega videza izreka dobrodošlico z le nekaj stanovanji, s skrbno izbranimi materiali in lokacijo.

Novogradnja se nahaja na hitro dostopni lokaciji z odličnimi povezavami, saj se v bližini nahaja vsa pomembna infrastruktura, kot so avtobusna postaja, trgovine, vrtec, šola in pošta. Lokacija vam ponuja funkcionalno ravnovesje med vsakodnevnimi opravili in umirjenostjo domačega okolja v bližini narave.

V dveh večstanovanjskih objektih, bo skupaj naprodaj samo 12 stanovanjskih enot. Pretežno bodo na voljo večja 4s stanovanja z neto stanovanjsko površino cca 95m2. Vsako stanovanje ima prostoren balkon v izmeri 15m2 ter shrambo v izmeri 4,6m2, ki se nahaja v pritličju objekta. Za potrebe parkiranja bosta vsakemu stanovanju pripadali po dve (2) lastniški parkirni mesti pred objektom.

Večstanovanjski vili sta troetažni (P+1N+2N), pri čemer ima vsaka posamezna etaža nadstandardno svetlo višino, kar nudi obilico sonca in naravne svetlobe skozi ves dan ter posledično manjšo stroškovno porabo. Glavni vhod v vsak posamezen objekt je ločen in se nahaja na vzhodni strani. V vsakem objektu se v pritličju nahajajo shrambe, tehnični prostori (kolesarnica, kotlovnica, prostor za čistilko) in dve (2) dvosobni stanovanjski enoti z zunanjo teraso in atrijem. V 1. in 2. nadstropju se nahajata po dve (2) štirisobni stanovanjski enoti z balkonom. Etaže povezuje dvigalo in notranje požarno stopnišče.

Pri zasnovi vil je prodajalec zasledovali cilj optimalne zasnove z najvišjim nivojem vsakodnevnega bivanja, kjer prevladuje kvaliteta stanovanj nad kvantiteto. Vsako stanovanje je tako kar najbolj funkcionalno načrtovano in oplemeniteno z noto udobnega bivanja.

Osnovna konstrukcija je armiranobetonska ter dopolnjena s številnimi steklenimi površinami, ki poleg konstantnega stika z naravo, njeno okolico in naravne osvetlitve, nudijo občutek prijetno sproščenega bivanja. Večje steklene površine, ki so izpostavljene soncu, so senčene z zunanjimi žaluzijami (»Krpankami«), delujočimi na elektropogon. Stavba se bo priključila na distribucijski sistem zemeljskega plina za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode. Ogrevanje objekta in priprava  sanitarne vode je predvidena centralno, v skupni kotlovnici za vsak objekt posebej. Stanovanja se prijetno ogrevajo s talnim gretjem. Vsako stanovanje ima ločene merilnike porabe toplote sanitarne vode in ogrevanja ter elektrike. V stanovanjskem delu bo prav tako izvedeno decentralizirano kontrolirano mehansko prezračevanje z dovodnimi elementi na stavbnem pohištvu v posameznih bivalnih prostorih, ki delujejo higrosenzibilno, ter odvodom zraka iz kopalnic.

Kopalnice bodo opremljeno s sanitarno opremo višjega do srednjega kakovostnega cenovnega razreda. V stanovanjih bo položen kakovosten hrastov parket.

Novogradnja, ki je trenutno že v fazi gradnje, bo predvidoma zaključena v drugi polovici leta 2023.

Osnovna dokumentacija o projektu:  (klikni na spodnjo povezavo za pridobitev dokumentov)

Splošni pogoji prodaje 

Vabimo Vas, da nas pokličete na telefonsko številko 051 222 807 ali nam pišete na email naslov: info@rcn.si .

Z veseljem vam bomo pri izbiri najbolj primernega stanovanja tudi svetovali.

Statistics
Average price per m²
2,500
Number of units
12
  • 0 (0%)
    Available
  • 0 (0%)
    Reserved
  • 12 (100.00%)
    Sold
Type Object style
Min m² Max m²
Min € Max €
Number of units
Available Reserved Sold
Price list
Hide sold units
mark
type style
size
price
house image

Do you want to receive latest real estate listings? Sign up for our e-news: